Tuinarchitecten met een duurzame missie

e-tuinen is een familiebedrijf met een gedeelde passie: het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen op het ritme van de natuur en van de bewoners.

Alles start met een ecologisch tuinontwerp dat afgestemd is op de wensen van de klant en dat in het verlengde ligt van de architectuur van de woning. Door een mooie combinatie van bomen, struiken, planten en kruiden, kan je het hele jaar door oogsten en plukken. We planten dagelijks bloemen en struiken die geliefd zijn bij bijen en insecten waardoor we actief bijdragen tot ons ecosysteem.

Familiebedrijf met een ambitieuze visie

Zaakvoerder Gert, tuinarchitect van opleiding, is de drijvende kracht achter etuinen, samen met zijn vrouw Els en hun twee zonen Dries en Wannes. Als ambitieus familiebedrijf kunnen ze bovendien rekenen op een extra gedreven medewerker die hun team compleet maakt. Vanuit hun thuisbasis in Kessel-Lo werken ze voor klanten in de ruime regio rond Leuven.

etuinen in Leuven, dat is:

Creativiteit is onze standaard

Om ecologisch en verantwoord te kunnen tuinieren, denken we graag out-of-the-box. Een gezellig terras dat je binnenruimte naadloos laat overlopen in je tuin? Zorgvuldig samengestelde bloemenperken die de biodiversiteit een boost geven? Onze ecohoveniers zijn benieuwd naar jouw ideeën én steken graag de handen uit de mouwen om voor jou een groene oase te creëren.

Klinkt als een fantastisch plan? Wij horen het graag!