Je eigen boeket samenstellen op een zelfplukweide in Leuven? Op zoek naar een originele buitenactiviteit met een kleurrijk souvenir?

Van het veld naar je vaas: op het zelfplukbloemenveld van etuinen stel je zelf een fleurig boeket samen. Kom langs op onze plukweide in Leuven en ontdek het seizoensaanbod!

Een pluktuin: gezonde aarde, lekker lokaal

De traditionele bloementeelt gaat gepaard met een grote ecologische voetafdruk. Internationaal transport, opwarming in serres, … Dat kan anders! Met onze lokale pluktuin in de Sneppenstraat in Kessel-Lo (Leuven), bijvoorbeeld. Bij ons pluk je de mooiste duurzame bloemen, waardoor je kan genieten van een mooie ruiker vol verantwoorde bloemen.

Duurzame seizoensbloemen of zelf een bloemenweide aanleggen?

Door mee te gaan met de seizoenen, op kleine schaal te telen en daarbij minder water te gebruiken, zijn onze bloemen een stuk vriendelijker voor het milieu. Heb je plannen om zelf een ecologische bloemenweide aan te leggen? Super! etuinen voorziet je graag van het beste advies rond bloemen, planten en het creëren van een ideaal ecoklimaat voor jouw perfecte klimaattuin.

Je eigen zelfplukbloemenveld aanleggen?

Onze ecohoveniers helpen je graag op weg!